Geweldig resultaat Tristan Hoffman Challenge

Ongelooflijk….. maar liefst € 61.038,04 heeft de Tristan Hoffman Challenge opgebracht voor Kanjers voor Kanjers!!

Maanden is de organisatie van de Tristan Hoffman Challenge bezig geweest om een evenement te organiseren waarin geld opgehaald wordt voor Kanjers voor Kanjers. De deelnemers hebben al die tijd minstens zo hard gewerkt en er zijn heel wat zweetdruppels nodig geweest om zich voor te bereiden op de beklimming van de hoogste verharde bergpas van Europa. Maar al dat harde werk is niet voor niets geweest. Wij kunnen nu nog meer kinderen in de Achterhoek blij maken. Want dat is waar het allemaal om te doen is geweest. Kinderen, bij jou om de hoek, blij maken met sport en spel. Kinderen waarvoor het allemaal niet zo vanzelfsprekend is.

Vrijdag 24 juni 2011 renden veertien, liepen vijf en fietsten negenenzestig deelnemers de Col de la Bonette op voor Kanjers voor Kanjers. Bijzonder om te vermelden is dat negen deelnemers de berg twee keer beklommen en twee deelnemers fietsten én renden de Bonette op! Alle deelnemers hebben hun eigen uitdaging volbracht. Onder een strakblauwe hemel, op ‘de top van de wereld’ werden ze onder luid applaus en met opzwepende muziek onthaald door de organisatie, supporters en mede-deelnemers. Met een verbeten gezicht, maar vooral ook een lach en soms een traan passeerden ze de finishlijn.

’s Avonds werd tijdens de afsluitende feestavond op het dorpsplein van Jausiers bekend gemaakt dat de deelnemers maar liefst € 61.038.04 hebben opgehaald. En het bedrag stijgt nog steeds zoals je kunt zien op de website van de Tristan Hofman Challenge. Met een stille hoop van de kerngroep op een bedrag van € 50.000,00 kunnen we met recht zeggen: Missie geslaagd!!!

Namens Kanjers voor Kanjers:

Deelnemers, vrijwilligers, organisatie en sponsoren: BEDANKT!