Genieten tijdens Jeugd MTB Clinic in Hoog-Keppel

Afgelopen zondag, organiseerde Kanjers voor Kanjers, in samenwerking met Toerclub Steenderen, alweer de derde Jeugd MTB Clinic. Met een opkomst van 45 enthousiaste kinderen en het prachtige weer, was het volop genieten!

De clinic vertrok, net als de toertocht voor volwassenen, bij sporthal Hessenhal in Hoog-Keppel en ging door het prachtige Achterhoekse landschap. De kids mogen direct aan het ‘werk’. Vijf kilometer van de toertocht afleggen, met een aantal pittige klimmetjes. Onderweg wordt een weiland aangedaan voor een aantal oefeningen. Even opwarmen, want het eerste uurtje is het nog best fris.

Het eerste deel zit erop. Tijd voor een korte pauze. De kinderen genieten van de ranja en cake, terwijl ze verrast worden door Kanjers voor Kanjers ambassadeur Robert Gesink op zijn mountainbike. Tijdens de vorige Jeugd MTB Clinic was hij nog van de partij op krukken, nu alweer aan het trainen met zijn zus Martine. Natuurlijk willen de kinderen allemaal op de foto met Robert. Het resultaat, 45 stralende gezichten met in het midden Robert.

De zon is volledig doorgebroken en het is heerlijk weer. Tijd om weer op de fiets te springen voor het tweede deel van de clinic. Na 2,5 uur ‘spelen’ op de fiets kwam de groep moe, maar met een grote glimlach terug bij het startpunt. Daar worden de kinderen opnieuw verrast. Frietjes van Aviko en ook nog een goodiebag van de Rabobank, met een gevulde Rabo bidon en een super coole zonnebril. Aviko en Rabobank, ontzettend bedankt!

Samen met de kids hebben wij genoten van het fietsen, het mooie weer en de prachtige natuur. Op naar de volgende Jeugd MTB Clinic op 20 november in Aalten!

Kijk snel hier voor de foto’s!

mtb clinic 23-10-11