Gekkoo UNIEK

Zondag 11 juni 2017 vond er een eerste presentatie plaats van Gekkoo UNIEK.  De jonge acteurs, met én zonder beperking, lieten met veel flair, humor en talent hun acteerkunsten zien. Het publiek werd een spiegel voorgehouden, er werd gedanst, gelachen en er was interactie tussen publiek en spelers. Kortom een zeer diverse en sprankelende presentatie waar het enthousiasme vanaf spatte.

Theaterfabriek Gekkoo is in 2017 in de DRU Cultuurfabriek in Ulft gestart met het geven van theater lessen aan jongeren met een beperking in de leeftijd van 12 tot 25 jaar. NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) en SKVK (stichting Kanjers voor Kanjers) hebben samen dit mooie initiatief ondersteund met een bijdrage van € 4500.

Wil je ook meedoen? Gekkoo Uniek zoekt jongeren die graag aan de slag willen met het maken van theater. Na de zomervakantie starten er 1 of misschien zelfs 2 nieuwe groepen. Meld je aan bij Pieter van Dijk via het aanmeldformulier op de site van Gekkoo UNIEK: www.gekkoo.nl/uniek