Gaaf: een bootcamp-clinic van Kanjers voor Kanjers!

Zondag 23 februari organiseert Kanjers voor Kanjers een bootcamp-clinic speciaal voor jongeren. Samen sporten, samen de uitdaging aangaan, samen werken en je grenzen verleggen. Hoe gaaf is dat!

Onze eigen instructeur Robert Brethouwer wil je tijdens deze bootcamp-clinic laten kennismaken met deze geweldige uitdaging. Zondagmorgen 23 februari begint hij om 10.00 uur ’s morgens bij de Hamalandhal in Lichtenvoorde met een flinke warming-up waarna alle bootcamp-onderdelen worden afgewerkt. Hoe gaaf is het om dit samen met je vrienden en klasgenoten te doen! Ben je 10 jaar of ouder dan kun je alleen, maar ook als team meedoen. Meld je aan via het volgende e-mailadres aanmelden.bootcamp@gmail.com Er kunnen maximaal 24 personen deelnemen, dus geef je snel op. De clinic is gratis. Inschrijven kan op het bovenstaande mailadres tot 16 februari.

En heb jij de smaak te pakken en vind je -net als vele jongeren- bootcamp een geweldige uitdaging? Schrijf je dan ook in voor de Kanjer Challenge! Op 25 mei aanstaande organiseert Kanjers voor Kanjers iets nieuws : de Kanjer Challenge. Tijdens deze geweldige uitdaging die wordt gehouden op de Langenberg in Zelhem kun je hardlopen, mountainbiken, fietscrossen en ook bootcampen voor ons goede doel Kanjers voor Kanjers. Bij deze Challenge ga jij de uitdaging aan door te sporten en om geld in te zamelen voor Kanjers voor Kanjers. Zij maken voor kinderen in de Achterhoek voor wie dat niet vanzelfsprekend is, sport en spel mogelijk. Meer informatie vind je op www.kanjerchallenge.nl en voor informatie over Kanjers voor Kanjers ga je naar www.kanjersvoorkanjers.nl

Maar eerst zien we jou graag zondag 23 februari om 10.00 uur in Lichtenvoorde bij de Hamalandhal. Trek stevige sportschoenen en sportkleding aan en ga lekker bootcampen!

Samen Sterk!

Datum: 23 februari 2014
Locatie: Hamalandhal, Van der Meer de Walcherenstraat 3 in Lichtenvoorde
Tijd: 10.00 tot 11.00 uur (zorg dat je er op tijd bent)
Instructeur: Robert Brethouwer aanmelden.bootcamp@gmail.com