Frappant Aalten bestaat 40 jaar en doneert aan Kanjers voor Kanjers

Frappant –het bureau voor spetterende communicatie- uit Aalten bestaat dit jaar 40 jaar. Bij de receptie die ze ter ere van deze mijlpaal hielden werd verzocht geen cadeaus mee te brengen, maar een donatie voor een regionaal doel. Aan de medewerkers van Frappant werd gevraagd enkele goede doelen aan te dragen. Door directeur Dennis Hoftijzer werd een selectie van 4 goede doelen gemaakt, waaruit de medewerkers mochten kiezen. En dat er unaniem voor Kanjers voor Kanjers is gekozen vinden wij natuurlijk geweldig.

Donderdag 30 oktober werd Kanjers voor Kanjers uitgenodigd voor de feestelijke overhandiging van het opgehaalde geldbedrag. Na een rondleiding door het bijzondere pand –voormalig zwembad van Aalten- werd het geldbedrag bekendgemaakt. Wij zijn enorm trots dat wij dit prachtige bedrag mogen ontvangen. Frappant is opgericht in 1974 en omdat de donaties iets onder dit getal zat, heeft Dennis Hoftijzer besloten het bedrag af te ronden en zo € 1974,00 aan Kanjers voor Kanjers te schenken!

Namens Kanjers voor Kanjers willen wij Frappant nogmaals feliciteren met hun prachtige jubileum en ze hartelijk bedanken voor deze fantastische donatie.