Formule 3 coureur Stef Dusseldorp nieuwe ambassadeur

LICHTENVOORDE, 06 DECEMBER 2009 – Stef Dusseldorp is ambassadeur geworden van Stichting Kanjers voor Kanjers. De regerend vicekampioen van de ATS Formule 3 Cup zal ingezet worden bij verschillende evenementen om geld in te zamelen voor het bevorderen van het welzijn van het kind. Het eerste initiatief waar de Achterhoeker aan deel zal nemen is de Kanjers voor Kanjers Toertocht in Aalten, die op zaterdag 12 december aanstaande zal plaatsvinden. Stef zal samen met de andere ambassadeurs, zoals de bekende Rabobank wielrenner Robert Gesink, Tristan Hoffman, Jeroen Blijlevens en Lars Boom zich inzetten voor dit goede doel.

STEF DUSSELDORP: “Ik ben trots dat ik ambassadeur ben geworden van Stichting Kanjers voor Kanjers. Ik ken de initiatiefnemers van de stichting uit deze regio goed en werd onlangs benaderd om ambassadeur te worden. Het is erg leuk dat ik als sporter iets voor het hulpbehoevende kind kan doen. Stichting Kanjers voor Kanjers spreekt mij bijzonder aan omdat ze ervoor zorgt dat kinderen leuke momenten kunnen beleven met sport en spel die ze anders waarschijnlijk niet hadden gehad. Naast de bekende wielrenners uit deze regio zoals Robert Gesink, ben ik de eerste autocoureur die ambassadeur van de stichting is geworden. Ik hoop met mijn inzet voor Stichting Kanjers voor Kanjers een bijdrage te kunnen leveren. Maar voordat ik komende zaterdag op de fiets stap, ga ik deze week keihard trainen om de snelle jongens bij te kunnen houden!”