Finale Jeugd Mountainbike Clinic met aansluitend overhandiging aangepaste fiets

Graag nodigen wij jou uit om aanstaande zondag 13 februari 2011 deel te nemen aan de finale van de reeks Jeugd Mountainbike Clinics, georganiseerd door Stichting Kanjers voor Kanjers. Aansluitend aan de finale, maken wij de droom van een zevenjarige jongen uit de Achterhoek waar.

Finale door het weer uitgesteld
Op 4 december 2010 zou de finale de reeks Jeugd Mountainbike Clinics plaatsvinden. Echter, het weer heeft roet in het eten gegooid waardoor we de finale-clinic moesten uitstellen. Daarom hebben we de finaledag verplaatst naar aanstaande zondag.

De start van de finale van de Jeugd Mountainbike Clinic vindt gelijktijdig met de Profile ATB Stadtwaldtocht plaats. De toertocht wordt georganiseerd door FTC Wenters.  De clinic start om 09.00 uur en eindigt rond 11.30 uur. De clinic vindt plaats onder leiding van Tristan Hoffman en Eddy Goossens. Elke deelnemer krijgt een leuke herinnering mee naar huis én maakt kans op een Gazelle fiets die na afloop van de clinic verloot gaat worden . We verloten een meisjes en jongens fiets .

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en houd je van fietsen? Meld je dan nu alvast aan voor de clinic van aankomende zondag. Wil je wel graag meedoen, maar heb je zelf geen mountainbike? John Theissen Tweewielers in Aalten en Lichtenvoorde stelt speciaal voor de clinic fietsen beschikbaar, zodat ook jij kan meedoen. Zorg wel dat je een helm en handschoenen hebt. Geef je snel op een stuur een e-mail met je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer naar info@skvk.nl.

Overhandiging aangepaste fiets
De wens van een zevenjarige jongen met een meervoudige beperking gaat aankomende zondag in vervulling. Aansluitend aan de finale van de Jeugd Mountainbike Clinic, vindt de officiële overhandiging van zijn aangepaste fiets plaats.

Locatie
Clubgebouw FTC Wenters
Huininkmaat 3
7101 JL WINTERSWIJK

Graag verwelkomen wij jou aankomende zondag!