Fietsen met Robert Gesink, Lars Boom of Karsten Kroon?

Samen met bekende wielrenners het Achterhoekse landschap verkennen? Stichting Kanjers voor Kanjers maakt het voor jou mogelijk tijdens de Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht op zaterdag 4 december in Winterswijk.

Fietsen met de echte toppers uit de wielersport. Toeren met de nummer 7 van de wereld Robert Gesink, tips vragen aan Karsten Kroon en Lars Boom over je techniek? Pak dan nu je kans. Tijdens de Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht bieden wij jou de mogelijkheid om zij aan zij te fietsen met een echte prof!

Wie biedt er meer?
Hoe gaat het in zijn werk? Vanaf nu kan je bieden op een exclusief fietsarrangement met jouw favoriete renner. Stuur een e-mail met jouw bod naar info@skvk.nl. In het bijzondere gezelschap van één van de toppers uit de wielersport, kan jij, samen met een groep van maximaal tien personen, een toertocht afleggen. Bieden kan tot uiterlijk zondag 28 november aanstaande. De drie hoogste bieders worden beloond met een exclusief VIP-arrangement. Biedingen vier, vijf en zes winnen een Rabo wielershirt.

Renners op de fiets voor het goede doel
Maar liefst 19 toppers uit de wielersport, waaronder Robert Gesink, Lars Boom, Koos Moerenhout, Grischa Niermann, Karsten Kroon, Jeroen Blijlevens, Rick Flens, tv-commentator en oud-renner Maarten Ducrot en vele andere (ex) beroepswielrenners rijden de tocht in Winterswijk voor het goede doel, namelijk het welzijn van het kind. De opbrengst van de toertocht komt geheel ten goede aan Stichting Kanjers voor Kanjers. Kijk voor een sfeerimpressie van de veldtoertocht 2009 op http://tinyurl.com/kanjers.