Fietsen met Pasen voor Kanjers voor Kanjers

Op tweede Paasdag wordt een spectaculaire mountainbiketocht verreden in de omgeving van Aalten. Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, ervaring of conditie. De opbrengst van de tocht wordt dit jaar aan Kanjers voor Kanjers geschonken.

In de loop van 2007 staken enkele mountainbikevrienden de koppen bij elkaar om na afloop van het reguliere veldtoertochtseizoen nog een tocht te organiseren ‘om het af te leren’. De bedoeling was dat dit een jaarlijks terugkerend evenement zou worden. De eerste editie werd verreden op een koude en natte dag, maar desondanks vonden de deelnemers het een prachtig evenement. Niet zo gek dat deze tocht in 2013 alweer voor de zesde maal op het programma staat!

1 april kan iedereen zich tussen 8.30 uur en 10.00 uur inschrijven. is dit jaar keuze uit vier afstanden, namelijk 25, 35, 55 of 65 kilometer. Locatie voor de inschrijving en de start is het Romienendal, aan de Aladnaweg 3 in Aalten. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 5,- en is bestemd voor het goede doel.

Fietsen voor Kanjers voor Kanjers
Want de tocht is niet alleen voor het eigen plezier. Wie meefietst, steunt daarmee Kanjers voor Kanjers. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de buurt.

Kanjers voor Kanjers heeft al zelfs een bestemming voor de opbrengst van de Paastoertocht gevonden. Namelijk een aangepaste fiets voor de cliënten van Estinea. Dankzij de opbrengst van de Paastoertocht kunnen de cliënten volop genieten van het fietsen in de buitenlucht.

Jeugd MTB Clinic en Tristan Hoffman Challenge
Kanjers voor Kanjers is ontzettend dankbaar voor dit gebaar. Daarom is de stichting in vol ornaat aanwezig tijdens de Paastoertocht. Zo organiseren wij de eerste Jeugd MTB Clinic van het 2013, met onder andere cliënten van Estinea, in Aalten. Daarnaast verzamelen de fietsende deelnemers aan de Tristan Hoffman Challenge zich bij het startpunt van de Paastoertocht om gezamenlijk te trainen.

Meer weten over de Paastoertocht? www.paastoertocht.nl 

paastoertocht2013