Feestelijke derde Kanjers Jeugd MTB Clinic

Feestelijke-derde-Kanjers-Jeugd-MTB-Clinic-Afgelopen zondag was het alweer tijd voor de derde MTB Jeugdclinic van dit jaar. Deze keer waren we te gast bij Tourclub Velocé in Zieuwent. Dankzij het schitterende weer en de enthousiaste kids was het weer een super coole clinic.

24 kids zijn op deze zondagmorgen extra vroeg uit bed gegaan om meet te doen aan de clinic. Het weer zit deze keer mee. Dus we gaan meteen aan de slag. Onder leiding van onze ervaren instructeurs kregen de kids eerst uitleg over wat er vandaag op het programma staat.

Vervolgens kunnen de kinderen gelijk aan de bank. Want we gaan een mini veldtoertocht fietsen van maar liefst 18 kilometer. En iedereen doet mee. Zelfs de allerjongsten doen mee. Een geweldige prestatie!

Na het fietsen van de toertocht is het tijd voor een welverdiende pauze. Tijdens de pauze wordt er dit keer gezongen, want deelnemer Luca Wevers is jarig. Iedereen zingt uit volle borst mee. Daarna trakteert Luca op iets lekkers voor iedereen.

Na de pauze gaan we verder. Namelijk oefenen met behendigheid op de fiets. De clinic wordt traditiegetrouw afgesloten met tikkertje op de fiets. Maar dit keer mogen de kids, in plaats van de instructeurs, de tikker zijn.

Iedereen keerde daarna moe, maar voldaan huiswaarts. Een geslaagde derde Jeugd MTB Clinic zit er weer op. De volgende MTB Jeugdclinic is op zondag 6 oktober in Braamt. Dit keer verzamelen we bij Palestra. Graag tot dan!

Kijk hier voor de foto’s