Eten met de spelers van De Graafschap

Zeg nou zelf, welk kind wil dat nou niet? Uitgenodigd worden bij De Graafschap om te eten. De kinderen van de Christoffelschool uit Didam overkwam het. Een groep van 28 leerlingen en 6 docenten en begeleiders mogen op 25 oktober aanschuiven bij de gehele selectie, trainers en staf in voetbalstadion De Vijverberg.

De reis er naartoe in de officiële spelersbus is al een sensatie. De kinderen, afkomstig uit de Achterhoek en Liemers, zijn dolenthousiast en zingen uit volle borst het clublied van De Graafschap mee. Eenmaal binnen komen de blocnotes, pennen en stiften tevoorschijn en worden alle spelers belaagd in een poging zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen. Iedereen die wil, wordt met zijn favoriet op de foto gezet.

Er is een buffet boordevol lekker eten klaar gezet en daar wordt flink van genuttigd. Aan tafel wordt natuurlijk uitgebreid gesproken over de afgelopen wedstrijd én de belangrijke wedstrijden die nog komen gaan. Als de voetballers en hun trainers zich terugtrekken voor een tactische bespreking schuift één van de leerlingen daar stilletjes bij aan en wordt hij pas gemist als we met z’n allen het voetbalveld gaan inspecteren. Gelukkig is het hele spul weer compleet als de bus voor komt rijden om weer naar Didam te vertrekken. Maar niet met lege handen, want voor iedere leerling ligt een prachtige poster klaar.

Medewerkers van De Graafschap, jullie zijn kanjers!

meet  greet graafschap 25-10-11

Kijk hier voor de rest van de foto’s