Enthousiaste jeugd tijdens mtb-clinic in Lochem

Wielerclub De Paaschberg uit Lochem organiseerde in het kader van de Nationale Sportweek een mtb jeugd clinic. Omdat de wielerclub geen jeugdleden heeft, maar de jeugd in Lochem wel enthousiast hiervoor wil maken hebben ze Kanjers voor Kanjers benaderd voor het geven van een clinic. En omdat Kanjers graag kinderen wil laten genieten van het sporten en spelen waren we graag gast in Lochem.

Maar liefst 44 kinderen kwamen op de clinic af. Alle mountainbikes van Kanjers voor Kanjers waren in gebruik en de clinic -gegeven door Kanjers en de trainers van de Paaschberg- was dan ook een groot succes. Wat een talenten wonen er in de omgeving van Lochem. Korte parcourtjes, behendigheidsoefeningen, klimmetjes  en het alom bekende tikkerspelletje werden door de kinderen enthousiast uitgevoerd. De prachtige locatie op en rondom de ijsbaan leende zich er dan ook perfect voor. De nieuwe flyer voor de jeugd MTB clinics 2015 van Kanjers voor Kanjers werd gretig in ontvangst genomen. We zullen vast een heleboel kinderen zien tijdens deze clinics, want dat iedereen genoten heeft kon je wel zien!

Als afsluiter was er nog een mooie verrassing voor Kanjers voor Kanjers. De Paaschberg schonk een cheque van € 250,00. Ontzettend bedankt hiervoor!