Een tandem, Wii en nog veel meer voor de kanjers van De Lichtenvoorde in Neede

Woensdag 10 november was een bijzondere dag voor de bewoners van de woonvorm in Neede. De kinderen en jongeren werden namelijk verrast met een tandem en diverse spelattributen. De kinderwoonvorm van De Lichtenvoorde in Neede biedt kinderen en jongeren met een beperking, die om een bepaalde reden niet thuis kunnen wonen, 24 uur per dag de aandacht, verzorging en begeleiding die ze nodig hebben.

Stichting Kanjers voor Kanjers steunt het goede werk van De Lichtenvoorde. Woensdagmiddag zaten de kinderen vol spanning te wachten voor wat er komen zou. De gemeenschappelijke ruimte was door de bewoners prachtig versierd met slingers, om alvast in de stemming te komen. Vol enthousiasme pakten de kinderen ‘de cadeaus’ uit en werden direct in gebruik genomen. Kortom, De tandem, Wii, goal, basketbalnet en waveboards zijn een welkome aanvulling voor de woonvorm.  Met de tandem en de spelattributen kunnen de Kanjers van De Lichtenvoorde in Neede lekker hun energie kwijt. Als bedankje werd de stichting door de bewoners verwend met bloemen en een zelfgemaakt schilderij.

Kanjers, ontzettend bedankt voor de mooie bloemen en het prachtige schilderij. Wij wensen de bewoners in Neede heel veel plezier met de nieuwe tandem en spelattributen!

 

overhandiging de lichtenvoorde neede2

 

overhandiging de lichtenvoorde neede6

 

overhandiging de lichtenvoorde neede7

                           
                            Foto’s: Jurgen Pullen Fotografie