Een tandem en een voetbaltafel voor de kanjers van het logeerhuis in Ruurlo

Zondag 28 november was een bijzondere dag voor de kinderen van het logeerhuis in Ruurlo. De kinderen werden namelijk verrast met een tandem en een voetbaltafel.

Stichting De Lichtenvoorde wil graag dat kinderen met een beperking zo lang mogelijk in het eigen gezin opgroeien. Logeermogelijkheden kunnen ouders daarbij ondersteunen en het gezin even ontlasten. Ouders krijgen hierdoor wat tijd voor zichzelf. De meeste kinderen vinden logeren ook leuk. Dat kan sinds een aantal jaren in het logeerhuis van Stichting Lichtenvoorde in ’t Kulturhus in Ruurlo. Hier logeren kinderen met een verstandelijke beperking en/of met stoornissen zoals autisme.

Stichting Kanjers voor Kanjers draagt het logeerhuis in Ruurlo een warm hart toe. Zondagmiddag werden de kinderen aangenaam verrast met een tandem en een voetbaltafel. De spelattributen zijn een welkome aanvulling voor de kinderen van het logeerhuis. Met deze tandem en voetbaltafels kunnen de Kanjers van het logeerhuis in Ruurlo lekker hun energie kwijt.

Wij wensen de logeetjes in Ruurlo heel veel plezier met de nieuwe tandem en voetbaltafel!

 

overhandiging de lichtenvoorde ruurlo1