Een nieuwe fiets voor Bram

“Bram is een vrolijke jongen, door zijn beperking is het voor hem niet mogelijk om bij zijn moeder, broertje en zusje te wonen. Bram is graag buiten en vindt het heerlijk om samen te fietsen op zijn tandem. Helaas is de tandem verouderd en niet meer veilig genoeg om mee het verkeer in te gaan. Ook is Bram het afgelopen jaar behoorlijk gegroeid en is hij te groot voor de tandem geworden. Om Bram toch te kunnen laten genieten van het buiten fietsen en op stap te gaan met begeleiding en andere huisgenoten willen we jullie vragen of jullie iets voor ons kunnen betekenen.” Deze aanvraag doet de begeleider van Bram medio november 2013 bij Kanjers voor Kanjers.

Inmiddels geniet Bram al ruim een maand van zijn nieuwe Duofiets, maar donderdag 18 maart werd de fiets officieel overhandigd. Gelukkig werkt het weer enorm mee en zijn er al heel veel tochtjes gemaakt. Het leukste vindt hij het fietsen over het industrieterrein en kijken naar alle auto’s en vrachtwagens. Hij geniet hier enorm van, maar ook met een bezoekje aan het voetbalveld doe je hem een enorme plezier.

“We zijn heel erg blij met deze fiets voor Bram”, aldus de begeleiding van de Lichtenvoorde. “Het geeft meer bewegingsvrijheid nu we samen op de fiets erop uit kunnen. We zijn niet meer zo beperkt en kunnen makkelijker een uitstapje plannen.”

Kanjers voor Kanjers wenst Bram heel erg veel plezier met zijn nieuwe fiets!

2014-bram