Een Ipad voor Jelle

Jelle is een supervrolijk mannetje van 4,5 jaar. Door een chromosoomafwijking heeft hij een meervoudige complexe handicap. Omdat hij de enige in de wereld is met deze chromosoomafwijking is zijn toekomst onbekend en erg onzeker.

Onlangs is er mede door een doneeractie een bus voor Jelle gerealiseerd. Jelle gaat namelijk regelmatig naar het kinderhospice om te logeren en hij brengt ook heel vaak een bezoekje aan het ziekenhuis. Door deze doneeractie kwam Kanjers voor Kanjers in aanraking met Jelle en zijn familie www.jellevelhorst.nl.

Om de lange ritten naar het ziekenhuis en het vele wachten prettiger te maken zou het geweldig zijn als er een Ipad voor Jelle zou komen. Dinsdag 17 juli 2018 ging deze wens in vervulling. Jelle genoot van de ballonnen en de aandacht. Hij moest wel even wennen aan die vreemde groene standaard aan zijn stoel, maar toen de Ipad er eenmaal instond, was het al snel goed.

We hopen dat de ritten naar het ziekenhuis en het wachten tijdens de ziekenhuisbezoeken nu iets plezieriger voor je worden Jelle!