Een dagje naar de Efteling!

Welk kind droomt daar nou niet van? Voor twaalf kinderen in de leeftijd van 10 tot 17 jaar uit de woongroep van Stichting De Lichtenvoorde aan de Willem Alexanderhof in Groenlo, werd die droom zaterdag 24 september werkelijkheid. Kanjers voor Kanjers verraste de kinderen namelijk met een uitstapje naar de Efteling. 

Samen met hun begeleiders stapten ze vorige week zaterdag om 8.30 uur enthousiast in de bus van Gelderesch Reizen richting Brabant. Verdeeld in groepjes werd het park verkend. Bij de oudste jongens en meisjes nam de spanning toe in de fantastische Python, in de supersnelle Joris en de draak, en niet te vergeten de vliegende Hollander, die steevast een nat pak oplevert. Voor de jongeren was er de bobslee baan, de droomvlucht door een wereld vol wonderen en het altijd prachtige sprookjesbos.

Teveel om in één dag allemaal te ervaren. De stralende zon en alle heerlijke indrukken die zijn opgedaan, maakten dit tot een onvergetelijke dag! Als toetje op deze feestelijke gebeurtenis kregen de kinderen een weekje later nog een mooie skelter aangeboden.

 

efteling de lichtenvoorde