Een bijzonder initiatief van Silvio

Aanstaande zondag is het zover, de tweede editie van het Achterhoek WielerSpektakel. De Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht is onderdeel van hét wielerfeest in de Achterhoek. Voor een bedrag van € 10,- fiets je een prachtige tocht door het Achterhoekse landschap.

Silvio Koster vond dit niet genoeg. Silvio is trotse vader van drie kids, een dochter en twee zonen. Zijn twee zonen hebben een beperking en daarom weet Silvio als geen ander dat het niet vanzelfsprekend is dat kinderen kunnen sporten en spelen. Begin dit jaar is hij in aanraking gekomen met fietsen en met Kanjers voor Kanjers. Zijn hart was meteen verkocht aan de stichting.

Om deze reden rijdt Silvio zondag de Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht voor het goede doel. Alleen vond hij het inschrijfgeld wel te mager. In een korte tijd heeft hij vrienden, familie, collega’s en andere bekenden opgeroepen om zijn deelname aan de Veldtoertocht te sponsoren. Op dit moment heeft Silvio al € 325,- ingezameld en hoopt dat dit bedrag nog op gaat lopen.

Silvio, ontzettend bedankt voor jouw geweldige initiatief. Geniet ervan zondag!