Doe mee en schrijf je snel in!

Of klik hier om je in te schrijven.

Informatie: 
Kanjer Mountain Challenge 2023, nieuwe locatie, nieuwe datum. De editie 2023 vindt plaats op een geheel nieuwe locatie en een iconische berg die nog niet op ons lijstje staat, de Croix de la Fer. Met een nieuwe opzet qua programma en datum.

Donderdag 22 juni 2023 gaan we samen de uitdaging aan. Een hele mooie uitdaging voor zowel fietsers, wandelaars als hardlopers. 1547 hoogtemeters worden overwonnen tot aan de top. Een prachtig parcours waar al vele wielergrootheden hun sporen verdienden.

We verblijven in Bourg d’ Oisans een klein gezellig plaatsje aan de voet van de Alpe d’ Huez. Bourg was al 22 keer startplaats van een Touretappe. Ook in 2022 werd Bourg d’ Oisans aangedaan en was startplek in de Tour. Doe mee en laat je sponsoren voor Kanjers voor Kanjers. Een prachtige ervaring die niet wilt missen.

Voor het eerst in onze geschiedenis houden wij de Challenge op donderdag. Dit in verband met de Grand Fondo Marmotte die aansluitend wordt gehouden, waardoor er anders teveel deelnemers op 1 dag aanwezig zijn op de Croix de la Fer

Of klik hier om je in te schrijven.