Voor ouders

Stichting Kanjers voor Kanjers (SKVK) zet zich al een aantal jaren in om sport en spel voor kinderen mogelijk te maken. Niet voor elk kind is sport en spel vanzelfsprekend. Door verschillende initiatieven hebben wij al veel projecten kunnen realiseren. SKVK heeft voor fondsenwerving verschillende initiatieven. O.a. de Tristan Hoffman Challenge, de mountainbike clinics en het Kanjers Sport Event.

Dit initiatief is de Kanjer Dirt Challenge. Deze is bedoeld voor kinderen tot en met 18 jaar oud evt samen met hun ouder/verzorger. Het zal plaatsvinden in Zelhem op zondag 27 mei 2018. Ons doel is het evenement zo laagdrempelig te houden, maar toch ook kinderen uit te dagen zich in te zetten voor het goede doel en hiervoor sponsoren te zoeken. Een inspanning hiervoor stellen we zeer op prijs.

Uw kind kan op verschillende manieren meedoen. Individueel of samen met een ouder/verzorger. Op de dag zelf hebben we een bootcampparcours gerealiseerd. Het is een uitdaging voor iedereen. Zowel sportieve deelnemers maar ook voor minder sportieve deelnemers is de uitdaging te doen.

Om uw kind mee te laten doen, hebben wij uw toestemming nodig. Deze geeft u op het moment dat u het inschrijfgeld van EUR 15,00 per kind voldoet bij inschrijving. Let op! Bij inschrijving nĂ¡ 15 mei bedragt het inschrijfgeld EUR 20 per persoon en garanderen wij geen (passend) t-shirt! (dit kan via de inschrijfbutton op de website)

Enkele dagen voor de challenge ontvangt u en uw kind exacte informatie over wanneer uw kind verwacht wordt en hoe de organisatie van de dag zal lopen. Voor het inschrijfgeld kunt u 3 uur onbeperkt over het parcours met professionele obstakels. Wij zorgen voor drinken en kleine versnaperingen voor de deelnemers. Aan het einde kan iedere deelnemer tegen inlevering van de patatbon patat halen bij de frituurwagen. Dit is bij het inschrijfgeld inbegrepen.

Uiteraard kunt u uw kind aanmoedigen op de dag zelf, op de locatie is voldoende parkeergelegenheid en ook langs het parcours is voldoende ruimte.

Tenslotte moeten wij u erop wijzen, dat wij proberen alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, maar dat uw kind voor eigen risico deelneemt. Mocht u twijfels hebben over de gezondheid van uw kind, raadpleeg dan vooraf een arts. Op de website vindt u ook de veel gestelde vragen.

Met sportieve groet,

Het team Kanjer Dirt Challenge