Het doel van de challenge

Het doel van de KanjerDirtChallenge is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Kanjers voor Kanjers zet zich in voor zieke en/of gehandicapte kinderen. De stichting zorgt ervoor dat deze kinderen net als jullie kunnen sporten en/of spelen.

Sporten is belangrijk


Sporten is belangrijk voor ieder kind. Je bent lekker fit en zit beter in je vel! Wat is er nou leuker dan lekker met je vrienden en vriendinnen je te kunnen uitleven in je sport, of je nu gezond bent of niet?

Spel zorgt ervoor dat je je kunt ontwikkelen

Spelen is leuk! Of je nu wint of verliest, dat is niet belangrijk! Het is wel fijn dat je samen met andere kinderen plezier kunt beleven. Samen in een team of spelen in je eentje, je kunt je op verschillende manieren vermaken. Niet voor alle kinderen is dit vanzelfsprekend! Kanjers voor Kanjers zorgt ervoor dat het voor ieder kind mogelijk gemaakt wordt om te spelen! Daar wil jij toch bij helpen! Het totale sponsorgeld van de deelnemers van de KanjerDirtChallenge is bestemd voor Kanjers voor Kanjers. Wil je meer weten over de stichting? Bezoek www.kanjersvoorkanjers.nl.

Image