Deel opbrengst Mazda/Suzuki Winkelhorst Lopathon voor Kanjers voor Kanjers

Het is een heuse traditie geworden. Jaarlijks organiseert Voetbalvereniging AD’69 uit Aalten in de winterstop de Mazda/Suzuki Winkelhorst Lopathon. De Lopathon is een sponsorloop waarvan de opbrengst bestemd is voor de jeugdafdeling van AD’69. De Lopathon is inmiddels zo’n succes dat Kanjers voor Kanjers in 2013 op een deel van de opbrengst mag rekenen.

De lopathon is elk jaar een hoogtepunt in de winter voor de jeugd van AD’69. Dit jaar vindt de Lopathon plaats op zaterdag 2 maart. De jeugdige deelnemers laten zich per rondje door papa, mama, opa, oma, broers, zussen en andere familieleden en bekenden sponsoren. Hoe meer rondjes de Kanjers vanaf het startschot om 13.00 uur lopen, hoe meer geld voor de kas van de vereniging. Want met de opbrengst van de Lopathon kunnen de pupillen van de voetbalvereniging elk jaar op kamp.

En dit jaar mag Kanjers voor Kanjers op een deel van de opbrengst rekenen. Geweldig toch! Kanjers zonder beperking zetten zich in voor die andere Kanjers, kinderen uit de Achterhoek voor wie sporten en spelen niet vanzelfsprekend is.

Kom op zondag 2 maart naar het trainingsveld van en moedig de Kanjers aan!

Kijk voor meer informatie op www.ad69.nl

lopathon1
lopathon2