De Graafschap traint ongekend talent

Op woensdagmiddag 5 oktober arriveert de spelersbus van de Graafschap op sportpark de Bezelhorst in Doetinchem. Is de bus normaliter gevuld met spelers van de Graafschap, vandaag zijn het de cliënten van Stichting De Lichtenvoorde die de bus uit komen stormen. Vijftig fanatieke, dolenthousiaste voetballers staan te trappelen van ongeduld om de fijne kneepjes van het vak te leren van hun helden van De Graafschap.

De kinderen van De Lichtenvoorde hebben een beperking, maar dat wil niet zeggen dat ze niet, net als ieder ander kind, houden van sport en spel. Helaas is dat voor hen niet altijd vanzelfsprekend en zijn de mogelijkheden beperkt. Het is daarom geweldig dat een aantal spelers en trainers van de Graafschap vandaag met hen aan de slag gaan. Penalty’s, behendigheid en een wedstrijdje spelen, het komt allemaal aan bod.

Na de training worden de bezwete voetballers weer de bus in geloodst, want er staat ook nog een rondleiding in stadion de Vijverberg op het programma. Dat maakt indruk; met verbazing en vol vragen maken ze een toer langs de kleedkamers, de perskamer en natuurlijk het veld en de tribunes. Gastvrij als De Graafschap is, laat de voetbalvereniging haar gasten pas vertrekken nadat ze voorzien zijn van een drankje en een heerlijk broodje.

Wij bedanken De Graafschap voor deze bijzondere middag!

Foto’s van de clinic volgen zo snel mogelijk.

de-graafschap-converted