Cheque van WTC Neede na afloop van MTB Jeugd Clinic

Zondag 11 oktober was Kanjers voor Kanjers te gast bij WTC Neede. Onder perfecte weersomstandigheden gaven we bij de Needse IJsbaan een Jeugd MTB clinic. 

Alle aanwezige kinderen werden verdeeld in twee groepen en na een heerlijke warming-up vertrokken beide groepen voor een heuse uitgepijlde route van 8 kilometer door de Needse bossen. Na deze prachtige tocht kwamen de kinderen moe maar voldaan terug bij de pauzeplaats waar ranja en koeken klaarstond. Na de pauze ging de groep met de oudere kinderen nog een keer het bos in om daar hun behendigheid op de fiets verder te ontdekken. De fietsgroep met de jongere kinderen deden dit op het terrein bij de ijsbaan. Als afsluiting werd er door alle kinderen en de begeleiders het bekende tikkertje op de fiets gedaan. 

Kanjers voor Kanjers werd na afloop van de clinic aangenaam verrast door Wim Lammers die namens de leden van WTC Neede de opbrengst van de toertocht schonk aan Kanjers voor Kanjers. Ontzettend bedankt voor de gastvrijheid en deze prachtige cheque!

Meer foto’s van de clinic vind je hier.