Café Schiller organiseert pinksterbrunch voor het goede doel

Tweede pinksterdag, maandag 13 juni, is het mogelijk om in de straten rondom Oerkroeg Schiller in Aalten heerlijk te brunchen aan een lange tafel met vrienden, collega’s of de buurt. De opbrengst van deze brunch komt geheel ten goede aan het goede doel: Kanjers voor Kanjers.

Voorafgaand aan de brunch zal er voor de laatste keer gezamenlijk getraind worden door de fietsende deelnemers aan de Tristan Hoffman Challenge. De straten rondom café Schiller zullen dienen als start en finish. Achtereenvolgens zal een grote groep deelnemers aansluiten bij de brunch.

De brunch is mede mogelijk gemaakt door Alfred Oosterink, Bakkerij Docus van der Zande, Keurslagerij Gleis, Partycentrum ‘t Noorden, Lammers DTP, Albert Heijn, Rusink Catering en Café Schiller. Deze combinatie van ondernemers zorgt ervoor dat er die dag een goed gedekte tafel komt te staan waarop diverse verse broodjes, vleeswaren, kaassoorten, warme snacks, snoep, jus d’orange, melk, karnemelk, koffie en thee te verkrijgen zijn.

Meld je snel aan
Om in te kunnen schatten hoeveel deelnemers de organisatie kan begroeten, kan je je op werkdagen tussen 16.00 uur en 20.00 uur telefonisch aanmelden via 0543-472230. Daarnaast kan je je bij café Schiller aanmelden. De deelname bedraagt €5,- per persoon en je kan vanaf 12.00 uur aan de tafel plaatsnemen. Bij tegenvallende weeromstandigheden wordt de brunch naar binnen verplaatst. Er wordt plaats geboden voor maximaal 250 personen, voor deelname dient je dan ook tijdig te reserveren. Meld je nu aan voor deze brunch en steun het goede doel!