Buitenspeelgoed voor Kentalis ’t Kempske in Terborg

Afgelopen vrijdag was voor de kinderen van Kentalis ’t Kempske een zonnige dag. Tijdens deze prachtige lentemorgen werden de kinderen van ’t Kempske in Terborg verrast door Kanjers voor Kanjers met verschillende soorten buitenspeelgoed, waaronder een trampoline en skelter.

Kentalis ’t Kempske biedt vroege behandeling aan kinderen tot vijf jaar die doof of slechthorend zijn, of ernstige taal- en spraakproblemen hebben met eventuele bijkomende problematiek. Door een reorganisatie hebben de kinderen weinig materiaal om in de pauze mee te spelen. Er is dan ook dringende behoefte aan speelmaterialen voor buiten, zodat de kinderen in de pauze lekker kunnen bewegen en hun energie kwijt kunnen.

Vrijdag 8 april was het eindelijk zover. Bij aankomst viel het prachtig versierde schoolplein direct op, met in het midden de nieuwe trampoline. Rondom de trampoline waren de kinderen heerlijk aan het crossen op de skelter en werd er volop gefietst. Toen werd het tijd voor de officiële overhandiging. Eén van de kinderen knipte het lintje door een daarmee werd het buitenspeelgoed officieel in gebruik genomen. De overhandiging werd gevierd met taart en gebak en voor de kinderen was er kinderchampagne met een zakje chips.

Wij wensen de kinderen van ’t Kempske heel veel plezier met het nieuwe speelmateriaal en ontzettend bedankt voor het prachtige zelfgemaakte schilderij en de chocolade!

 

kempske1

 

kempske11

 

kempske15