Buiten regen, binnen zonneschijn!

Het regende pijpenstelen om kwart voor negen, maar binnen scheen de zon op Klein Borculo. De kinderen van deze school straalden en waren heel erg blij met deze feestdag. Enkelen waren zelfs een beetje zenuwachtig. Nieuwe buitenspelmaterialen en een voetbalclinic stonden die dag op het programma.

Kanjers voor kanjers mocht deze dag openen met het aanbieden van de buitenspelmaterialen; baskets, steps, skelters, maar ook Vier op een rij en Kapla als buitenspel. Deze materialen zijn speciaal uitgekozen om het samenspelen te bevorderen.

Er werd door de leerlingen luidkeels meegeteld van tien naar één. Zodat Jelle wist wanneer hij de partyplopper waaruit confetti spoot kon laten knallen. Hiermee waren de materialen officieel voor de kinderen. Iets later op de morgen, toen het weer het even toeliet werd buiten op het plein geshowd hoe geweldig mooi en hard de skelter en de driewiel ligfietsen over het plein zoefden. De jongens glunderden en wilden eigenlijk het liefst nog wel een aantal rondjes fietsen. Ze hadden bijna geen tijd om stil te staan, om op de foto te gaan en zo hoort het eigenlijk ook!

Eind 2012 zijn de buitenspelmaterialen geschonken aan Klein Borculo.Door een interne verbouwing vond de officiële overhandiging 29 mei 2013 plaats, tegelijkertijd met de opening van de nieuwe lokalen en het nieuw betegelde schoolplein. Klein Borculo is een school voor Speciaal Onderwijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

We wensen alle kinderen van Klein Borculo heel veel fiets, step en speel plezier!

overhandiging klein borculo 29-05-2013