Basisschool het Rondeel in Beek steunt Kanjers met Goede doelen markt

22 maart organiseerde Basisschool het Rondeel in Beek een Goede doelen markt. Kanjers voor Kanjers is uitgenodigd als één van de goede doelen tijdens de markt. Tijdens de afsluitende markt werd er van alles georganiseerd en mochten we een geweldig geldbedrag in ontvangst nemen. Lees hier verder.

De week voorafgaand aan 22 maart stond bij de kinderen van de basisschool volledig in het teken van goede doelen. Op 22 maart was de afsluitende markt. Er werd van alles georganiseerd. Bij verschillende kraampjes kon je spullen kopen waarvan de opbrengst voor de goede doelen is.

Clinic langzaam fietsen door Kanjers
Kanjers was aanwezig tijdens de slotmarkt en verzorgde er een clinic slowbiken. Oftewel, zo langzaam mogelijk fietsen over een parcours zonder dat je met de voeten de grond aanraakt. De fietsen en helmen had Kanjers meegenomen. Dus iedereen kon meedoen. De kinderen vonden het te gek om te doen. Het was daarnaast heel leerzaam, want de kinderen leerden beter met de fiets om te gaan.

Geweldige opbrengst voor de goede doelen
Aan het einde van de slotmarkt werd het tijd om de balans op te maken. De kinderen van het Rondeel hebben maar liefst € 4.200,- opgehaald. Kanjers mocht € 600,- hiervan in ontvangst nemen.

Kinderen van het Rondeel en iedereen die een steentje heeft bijgedragen, ontzettend bedankt!

Goede doelen markt Beek 22 03 2016