Aniek van Koot nieuwe ambassadeur Kanjers voor Kanjers

Met trots mogen wij bekendmaken dat Aniek van Koot de nieuwe ambassadeur van Kanjers voor Kanjers is. Aniek is 23 jaar en speelt rolstoeltennis op internationaal niveau. Als geboren en getogen Achterhoeker reist Aniek de wereld af om zoveel mogelijk toernooien te spelen. Afgelopen weekend won ze nog het wereldkampioenschap voor landenteams.

Aniek is dolblij dat ze gevraagd is als ambassadeur van Kanjers voor Kanjers. “Omdat je als kind spelen mag. Het motto van Kanjers voor Kanjers, en een zin die mij enorm raakt. Door mijn lichamelijke beperking wist ik op jonge leeftijd niet dat ik kon sporten. Gelukkig heb ik dat uiteindelijk wel uitgevonden en heb ik er nu mijn grootste passie in gevonden. Ik heb van mijn handicap een deugd kunnen maken en ik ben in een bevoorrechte situatie beland dat ik anderen verder kan helpen. Samen met deze fantastische stichting zal ik me gaan inzetten om kinderen aan het sporten te krijgen. Want elk kind verdient het om te kunnen sporten, en bovenal om van het leven te kunnen genieten.”

Wil je meer weten over Aniek? Kijk op www.aniekvankoot.nl 

Aniek, welkom bij Kanjers voor Kanjers!

Aniek-van-Koot2Aniek-van-Koot3

Aniek van Koot frenchopen