Aniek van Koot geeft clinic rolstoeltennis

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en altijd al benieuwd geweest hoe het is om in een rolstoel te tennissen? Dan krijg je nu de kans! Meld je aan voor de rolstoeltennisclinic door Aniek van Koot op 15 maart bij Bent Sports in Zevenaar. Stichting Kanjers voor Kanjers, Volvo dealer Harrie Arendsen en Aniek van Koot organiseren samen op 15 maart 2015 een clinic rolstoeltennis. Wereldkampioen rolstoeltennis en ambassadeur van Kanjers voor Kanjers Aniek van Koot laat je samen met andere topspelers de ins en outs zien van deze aangepaste sport. Ook vertelt zij over hoe het is om met een beperking door het leven te gaan. Je hebt de mogelijkheid om het rolstoeltennis zelf uit te proberen. Voor ouders is er uiteraard ruimte om vragen te stellen of informatie te krijgen over de mogelijkheden van aangepast sporten.

Aniek van Koot is een professioneel rolstoeltennisster. Zij reist de wereld over om zoveel mogelijk toernooien te spelen om bij de top van de wereld te horen. Tijdens de Paralympics van Londen 2012 heeft ze twee zilveren medailles gewonnen. Nu traint ze zo hard als ze kan en speelt ze zoveel mogelijk toernooien om zich te kwalificeren voor de Spelen van 2016. Aniek heeft van haar handicap een deugd kunnen maken en is sinds 2014 ambassadeur van Kanjers voor Kanjers.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de rolstoeltennisclinic via jacky@skvk.nl
Er kunnen maximaal 12 kinderen per groepje per uur deelnemen. Denk eraan je binnensportschoenen (met witte zool) mee te nemen. Bij Bent Sports zijn douches, omkleedmogelijkheden en kluisjes aanwezig. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.
Voor vragen kun je bellen met Henriette Brethouwer 06-14494585.

Locatie: Bent Sports, Hunneveldweg 6B in Zevenaar
Tijd: van 11.00 – 14.00 uur

Tot 15 maart!

Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt door Tennis Solution

2015-Flyer-Tennis-Clinic-web-1200