Aftrap oude jaars aktie Graafschap college

Op dinsdag 17 november vond de aftrap plaats van de jaarlijkse oude jaars aktie van het Graafschap college, lokatie Groenlo. Voor deze aktie is Stichting Kanjers voor Kanjers uitverkozen tot goed doel.

Dat wil zeggen dat alle leerlingen van het college zich gaan inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen.. Denk bijvoorbeeld aan wafels bakken op de kerstmarkt, zelf gemaakte schilderijen verkopen of boodschappen doen voor bejaarden. De leerlingen mogen hierbij hun eigen creativiteit gebruiken.

De medewerkers van Stichting Kanjers voor Kanjers wensen alle leerlingen héél veel succes met de aktie!

anouk  Initiatiefneemster Anouk Speksgoor spreekt de leerlingen toe van het Graafschapcollege.

fietsen

Onder luide aanmoediging van Tristan en Anouk trappen enkele leerlingen sybolisch de oudejaars aktie af!