Acrobatiek op De Triviant

Acrobatische toeren werden afgelopen woensdag uitgehaald. Ter gelegenheid van de officiële overhandiging van de buitenspelmaterialen voor het schoolplein van De Triviant.

De Triviant is een school voor voortgezet speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende kinderen tussen de 12 en 20 jaar. De Triviant begeleidt leerlingen die functioneren met een beperking. Niet elke beperking heeft dezelfde kenmerken. Iedere leerling die de school bezoekt, is uniek in zijn of haar beperkingen en ook mogelijkheden. Met name dit aspect wil de school zoveel mogelijk benadrukken in het onderwijs. Een belangrijk onderdeel van het onderwijs is dat de leerlingen de mogelijkheid hebben om te spelen en bewegen. Kanjers voor Kanjers draagt graag haar steentje bij en schenkt de school verschillende spelmaterialen, zoals een duikelrek, basketballen, speelbloemen en nog veel meer.

Drie meisjes gaven een ‘showtje weg’ op het nieuwe duikel rek. Het leek wel een circus act: ze duikelden naast elkaar, alsmaar rond en rond aan de duikelstang. Luid applaus ontvingen zij van hun groepsgenoten en de leerkrachten. Dat deze kinderen de grootste Kanjers zijn, werd vandaag wel duidelijk! De gebruikelijk champagne, ter gelegenheid van deze feestelijke happening, werd enthousiast ontvangen.

De kinderen zijn erg blij met het buitenspel materiaal; basketballen, voetballen, rackets, belijning op het basketbalveld en natuurlijk het nieuwe duikelrek.

Kanjers voor Kanjers wenst de leerlingen van Triviant veel buitenspeelplezier!

triviant3

 

triviant6