Achterhoek Wielerspektakel levert € 12.500,- op

Exact een maand geleden vond de eerste editie van het Achterhoek Wielerspektakel plaats. Wij denken nog vaak terug aan het succes van het unieke wielerfeest voor jong en oud in Varsseveld. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, sponsoren en prominenten, en te vergeten de deelnemers en bezoekers, heeft het wielerspektakel al onze verwachtingen overtroffen. 

Opbrengst voor Kanjers voor Kanjers
Met trots kunnen wij een maand later bekend maken dat het Achterhoek Wielerspektakel maar liefst € 12.500,- heeft opgeleverd voor Kanjers voor Kanjers. Met dit geweldige bedrag kunnen wij weer vele kinderen in de Achterhoek blij maken! Wij zetten ons in voor kinderen voor wie sporten en bewegen niet is weggelegd. Met de opbrengst van het wielerspektakel kunnen we de kinderen een oplossing bieden, zodat ook zij met plezier kunnen bewegen. Meer weten over onze projecten? Kan dan hier

Datum Wielerspektakel 2012
Na het succes van afgelopen jaar heeft de organisatie besloten om van het Achterhoek Wielerspektakel een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Wij maken de datum van het spektakel in 2012 binnenkort bekend. Ben jij benieuwd naar het wielerspektakel of wil je nog nagenieten? Kijk voor een uitgebreide terugblik, videobeelden en foto’s op www.achterhoekwielerspektakel.nl.