Achterhoek Wielerspektakel: kaarten Veldtoertocht en Fanclubdag in de voorverkoop

Kanjers voor Kanjers heeft de handen inéén geslagen met WTC De Slinge uit Varsseveld, de Robert Gesink Fanclub en De Radstake en organiseert op zondag 27 november 2011 een uniek wielerevenement, voor jong en oud in de Achterhoek: het Achterhoek Wielerspektakel.

Op een unieke locatie vindt op dezelfde dag de Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht, de finaledag van de Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics en de fanclubdag van Robert Gesink plaats. Na een intensieve, sportieve ochtend voor de jeugdige en volwassen fietsers, krijgen de deelnemers en fans van Robert Gesink een bijzondere middag aangeboden van de Robert Gesink Fanclub. Er zijn douches bij De Radstake aanwezig, zodat de deelnemers van de veldtoertocht de mogelijkheid hebben om zich op te frissen voor het tweede, spectaculaire deel van de dag.

Het Achterhoekse wielerevenement is een uitje voor het hele gezin. Er is kinderopvang aanwezig en er zullen verschillende activiteiten, zoals Bike Trail Stunts, plaatsvinden bij De Radstake om de dag compleet te maken voor de deelnemers, toeschouwers en (wieler)fans. Naast Robert Gesink zijn vele prominenten, waaronder renners van de Rabobank Wielerploeg, aanwezig. 

Het bezoeken van het Achterhoek Wielerspektakel is gratis, met uitzondering voor deelname aan de Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht en de Robert Gesink Fanclubdag. Bestel voor beide onderdelen hier uw kaarten via Timoco en profiteer van de voorverkoop korting!