Achterhoek WielerSpektakel 2012: € 18.992,- voor het welzijn van het kind

Zondag 25 november vond het Achterhoek WielerSpektakel plaats. Het spectaculaire wielerevenement in de Achterhoek voor jong en oud en dat allemaal voor het goede doel: Kanjers voor Kanjers. Dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, sponsoren, prominenten, overtreft de tweede editie van het WielerSpektakel al onze verwachtingen. In totaal hebben ruim 1.175 enthousiastelingen deelgenomen aan de diverse onderdelen. De honderden toeschouwers maken het spektakel in de Achterhoek compleet: een wielerfeest voor iedereen!

Geweldige opbrengst
Met grote trots kunnen wij bekend maken dat het Achterhoek WielerSpektakel 2012 maar liefst € 18.992,- heeft opgeleverd. Met dit geweldige bedrag kunnen wij weer vele kinderen in de Achterhoek blij maken! Kanjers voor Kanjers zet zich in voor het welzijn van het kind, in het bijzonder door sport en spel. De opbrengst van het Achterhoek WielerSpektakel komt volledig ten goede aan projecten voor sport en spel voor kinderen in de buurt. Iedereen met een wens voor het welzijn van kinderen kan bij Kanjers voor Kanjers terecht.

Achterhoek WielerSpektakel 2013
Noteer de datum alvast in je agenda. Zondag 24 november 2013 organiseert Kanjers voor Kanjers, samen met WTC De Slinge (Varsseveld) en de Robert Gesink Fanclub het Achterhoek WielerSpektakel 2013. Het wielerevenement van het jaar dat je niet wilt missen!

Kijk voor de beelden van het Achterhoek WielerSpektakel 2012 op www.achterhoekwielerspektakel.nl