4 december Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht: fiets mee met Robert Gesink!

De locatie voor de tweede Kanjers voor Kanjers Veldtoertocht is Winterswijk en vindt plaats op zaterdag 4 december 2010. De toertocht vertrekt vanaf Party- Restaurant & Zalencentrum Wamelink en wordt mede georganiseerd door Fiets Tour Club Wenters uit Winterswijk. Speciaal voor deze dag zet F.T.C. Wenters een unieke tocht uit door het prachtige buitengebied voor alle kanjers die meerijden. Er worden twee routes uitgezet van 30 en 55 kilometer. De opbrengst van de toertocht komt geheel ten goede aan Stichting Kanjers voor Kanjers.

Prominenten
Maar liefst 19 prominente (ex) beroepswielrenners rijden de tocht in Winterswijk voor het goede doel, namelijk het welzijn van het kind:

 1. Robert Gesink
 2. Jeroen Blijlevens
 3. Lars Boom
 4. Koos Moerenhout
 5. Karsten Kroon
 6. Rick Flens
 7. Grischa Niermann
 8. Joost Postuma (onder voorbehoud)
 9. Tom Stamsnijder
 10. Tom Veelers
 11. Paul Martens
 12. Frans Maarssen
 13. Maarten den Bakker
 14. Max van Heeswijk
 15. Bart Voskamp
 16. Servais Knaven
 17. Martin van Steen
 18. Bjorn Cornelissen
 19. Maarten Ducrot

Aansluitend aan de toertocht vindt de Kanjers voor Kanjers verloting plaats, waarbij je kans maakt op aantrekkelijke prijzen. Kortom, dit mag je niet missen!

Finale Jeugd Mountainbike Clinics
Na het succes van vorig jaar organiseert Stichting Kanjers voor Kanjers dit jaar opnieuw een reeks Jeugd Mountainbike Clinics voor de regionale jeugd vanaf zes jaar. Het doel van deze reeks is om de jeugd kennis te laten maken met de fietssport en te enthousiasmeren door ze op een leuke manier te laten bewegen. Samen fietsen is namelijk hartstikke cool! De clinics worden georganiseerd in samenwerking met Wielertourclub Keitrappers te Lichtenvoorde, RTC De Stofwolk te Eibergen, F.T.C. Wenters te Winterswijk, Toer- en Wielrenvereniging de Peddelaars te Aalten en TC De Berkelrijders te Borculo.

De veldtoertocht valt samen met de finale van de reeks van Jeugd Mountainbike Clinics. Elke deelnemer die minimaal drie clinics meefietst, krijgt tijdens de finale op 4 december een leuke herinnering mee naar huis!

Meer weten over de toertocht of de Jeugd Mountainbike Clinics? Stuur dan een bericht naar info@skvk.nl.

 

wamelink partycenter